aA
Per Rusijos sostinės Šiaurės apygardos turgavietėje trečiadienį kilusias muštynes vienas žmogus žuvo, o dar septyni buvo sužeisti, pranešė milicijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, muštynės kilo dėl turgavietės prekeivių komercinių konfliktų.
Muštynės Maskvoje
Muštynės Maskvoje
Pasak milicijos atstovų, muštynės Timiriazevo turgavietėje šalia metropoliteno stoties "Petrovsko Razumovskaja" kilo apie 10 val. 15 min. vietos laiku.

Milicijos duomenimis, jose dalyvavo mažiausiai 20 žmonių, buvo naudojami ir šaltieji ginklai. Vienas žmogus buvo mirtinai sužeistas peiliu ir mirė ligoninės reanimacijos skyriuje. Dar septyni peiliai sužeisti žmonės gydomi ligoninėje.

Atvykę į įvykio vietą milicijos pareigūnai sulaikė 16 įtariamų muštynių dalyvių. Vyksta tyrimas.

Sostinės Timiriazevo tarprajoninė prokuratūra iškėlė baudžiamąją bylą dėl tyčinio nužudymo per muštynes.

Maskvoje tarp išeivių iš Kaukazo dažnai kyla konfliktų. Pernai tokiose muštynėse žuvo keli žmonės. 2003 metų liepos 16 dieną šalia metropoliteno stoties "Čerkizovskaja" per muštynes buvo nužudyti du vyrai, o liepos 18 dieną netoli 15-ojo namo Malaja Gruzinskaja gatvėje - vienas vyras.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.