aA
Už informaciją apie praėjusią savaitę Vilniuje įvykusią automatinės degalinės "Statoil Lietuva" aparato su pinigais vagystę saugos tarnyba "Falck Security" pažadėjo paskirti 50 tūkst. litų premiją.
Iš degalinės pavogtas bankomatas
Iš degalinės pavogtas bankomatas
© ELTA
Praėjusį šeštadienį bendrovė paskelbė, jog žmonėms, suteikusiems informacijos apie asmenis, įvykdžiusius šį nusikaltimą, bendrovė skirs iki 50 tūkst. litų premiją. Bendrovės atstovai nekomentavo, ar kas nors atsiliepė į skelbimą.

4 tūkst. litų premiją už suteiktą naudingą informaciją apie automatinės degalinės banknotų priėmimo terminalo vagystę jau yra pažadėjusios bendrovė "Lietuva Statoil" ir jos turtą apdraudusi bendrovė "If draudimas".

Aparatas, kuriame buvo apie 3 tūkst. litų, buvo pagrobtas praėjusį trečiadienį iš "Statoil Lietuva" degalinės "1-2-3", esančios Oslo gatvėje Lazdynų rajone.

Vagys pasirinko automatinę degalinę, žinodami, kad ten nėra darbuotojų, todėl paprasčiau įvykdyti nusikaltimą.

Kaip įtariama, vagys atvažiavo vogtu automobiliu "VW Passat". Pareigūnai nustatė, kad valstybiniai automobilio numeriai, kurie buvo pritvirtinti prie šio automobilio, priklauso vogtam automobiliui.

Banknotų priėmimo terminalo vagystė "1-2-3" degalinėje buvo užfiksuota filmavimo kameromis.

Manoma, kad nusikaltimą įvykdė ne vienas asmuo, vagystė buvo iš anksto suplanuota. Neseniai panašiu būdu buvo pagrobtas lombardo seifas "Rimi" parduotuvės patalpose Karoliniškių rajone.

Dėl vagystės ir degalinės turto sužalojimo atliekamas ikiteisminis tyrimas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.