aA
Žurnalistė Nijolė Steiblienė paliko darbą televizijoje ir pradeda vadovauti Naujosios sąjungos (socialliberalų) informacijos centrui.
Kaip BNS korespondentui sakė N. Steiblienė, jis palikusi darbą laidoje "Ką žmonės pasakys", nes tai buvo "ne itin įdomu", o politinio šou, kuriam, jos manymu, tiktų žmogus su jos darbo patirtimi, Lietuvos televizijose kol kas nėra.

Todėl ji sakė pasirinkusi darbą socialliberalų štabe, nors teigė, jog baiminasi darbo kitoje, nei įpratusi, barikadų pusėje.

Socialliberalų informacinio centro vadovė sakė nepaliekanti žurnalistikos, nes gyvenimo būdo negalima palikti.

Ji teigė seniai pažįstanti Naujosios sąjungos vadovą A. Paulauską ir jai jo "padorumas nekelia abejonių". Tačiau ji siūlė neideologizuoti situacijos ir teigė savo darbą dirbsianti kaip specialistė.

N. Steiblienė sakė žinanti, kad dėl dabartinio jos darbo atsiras nemalonus šleifas ir teigė dar nežinanti, ar sugebės iškęsti puolimus ir purvą rinkimų kampanijos metu.

Daugelį metų dirbusi Lietuvos televizijos laidos "Panorama" žurnaliste, N. Steiblienė prieš kurį laiką pradėjo dirbti bendrovėje "Lietuvos žinių video", kur buvo kuriama laida "Ką žmonės pasakys!".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.