aA
Vienas Rusijos civilinės aviacijos instruktorius planuoja pradėti naują verslą, augindamas triušius, kurie duotų pieno. Jurijus Šmakovas iš Uljanovsko miesto teigė per pirmuosius eksperimentus iš tokių triušių primelžęs labai riebaus pieno, kurių skonis priminė grietinėlę, pranešė laikraštis "Izvestija".
Triušiai dėžėje
Eva Miliūnienė.Triušiai dėžėje.
Kiekviena triušių patelė per dieną duodavo apie stiklinę pieno. J.Šmakovas paskaičiavo, kad auginant 25 triušius, iš jų kasdien būtų galima primelžti tiek pieno, kiek iš vienos karvės.

Skraidymo mokytojas sakė, kad užsiėmęs šiuo verslu jis savo augintinius melš į karvių melžimo aparatus panašiais prietaisais.

Rusas mano, kad jo originalus sumanymas taip pat pritrauks daug smalsuolių į Uljanovską, kuris iki šiol garsėja tik tuo, kad jame gimė bolševikų revoliucijos vadas Vladimiras Leninas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.