aA
Ketvirtadienio naktį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai „karštais“ pėdsakais sulaikė penkis ilgapirščius.
Pareigūnai „ karštais“ pėdsakais sulaikė penkis ilgapirščius
© Scanpix

Šių metų sausio 7 d. apie 2 val. 15 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai patruliams pranešė, kad Skroblų g., prie 29-uoju numeriu pažymėto namo, aplink mašiną sukinėjasi įtartinas asmuo. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas patrulių ekipažas. Atvykę policininkai eidami „karštais“ pėdsakais sulaikė ilgapirštį.

Sulaikytasis buvo pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą. Nustatyta, kad tai R. V. (gim. 1986 m.). Vaikinas prisipažino pareigūnams, kad bandė įsibrauti į automobilį, o prieš tai Birželio 23-iosios gatvėje esančiame kieme, išdaužęs automobilio durų stiklą, bandė apšvarinti dar vieną automobilį.

Apie 2 val. 20 min. Fizikų gatvėje du vagišiai bandė įsibrauti į namą. Atvykę patruliai, sekdami „karštais“ pėdsakais, su įkalčiais sulaikė du įtariamuosius V. M. (gim. 1988 m.) ir Š. M. (gim. 1983 m.).

Abu ilgapirščiai ant batų buvo užsimovę polietileninius maišelius, su savimi turėjo įvairių įrankių durų spynoms išlaužti.

Abu įtariamieji pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pareigūnų teigimu, įtariama, kad jie gali būti įvykdę ir daugiau tokio pobūdžio vagysčių.

Apie 4 val. 30 min. Žolyno gatvėje, prie 6-uoju numeriu pažymėto namo, patruliai pastebėjo du įtartinus asmenis, sprunkančius iš kiemo. Kaip vėliau paaiškėjo, kad tai G. S. (gim.1976 m.) ir D. M. (gim.1980 m.), kurie Debesijos gatvėje iš namo laiptinės pavogė dviratį.

Abu įtariamieji pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.