aA
Pirmadienį Kaune du kartus pasipriešinta policijos patruliams. Suplėšytos vieno pareigūno kelnės. Vienas chuliganas praskelta galva išvežtas į ligoninę.
Girtų kauniečių pramogos: kabinėjosi prie merginų, sumušė italą, apspardė policininkus
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)

Pirmadienį į Nemuno gatvėje esančią piceriją „Damichele“ atėję trys įkaušę vyrai nusipirko alaus ir ėmė įžūliai kabinėtis prie ten buvusių merginų. Jas užsistojo picerijos savininkas italas, jau 11 metų gyvenantis Lietuvoje.

Vienas iš trijulės – 29 metų R. Š. – buvo itin aršus. Jis puolė mušti 50-metį picerijos šeimininką. Kiti du buvę ramesni, bandę raminti bičiulį. Apie 16 val. atvyko iškviesti policijos patruliai. Juos pamatęs R. Š. išplūdo necenzūriniais žodžiais, vienam pareigūnui pabandė smogti į veidą, kitam įspyrė į pilvą, suplėšė policininko kelnes. Pasak pareigūnų, bešokinėdamas R. Š. pats nukrito ir prasiskėlė galvą.

Sulaikant susižalojusiojo mušeikos bičiulius šie irgi pasipriešino, keliskart įspyrė policininkams. Tačiau 21 metų D. Š. (1,91 promilės) ir 38 metų S. Č. (1,32 promilės) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. O R. Š. praskelta galva buvo nuvežtas į ligoninę ir pabėgo iš ten.

Tos pačios dienos vakare, apie 23.40 val., Rotušės aikštėje patruliai nusprendė patikrinti tris įtartinus jaunus vyrus. 32 metų D. C. Puolė keikti pareigūnus. Pas jo bičiulį 27 metų E. K. asmens apžiūros metu rastas pistoletas su 4 šoviniais, o trečiasis – 26 metų R. S. – kaip paaiškėjo, jau buvo ieškomas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.