aA
Apiplėštos dvi Raseinių ir Kaišiadorių rajonų gyventojos. Vieną garbaus amžiaus moterį užpuolikai surišo, kitai smogė pistoletu per galvą.
© Corbis/Scanpix

Tik pirmadienį vakare Raseinių rajono policijai 81 metų Pagynėvio kaimo gyventoja pranešė, kad sausio 3 d. apie 19 val. į jos namą, išėmę lango stiklą, įsibrovė du vyrai, kurie ją sumušė, surišo rankas ir reikalavo pinigų. Užpuolikams pasišalinus, senutė namuose pasigedo apie 10 tūkst. litų ir 12 auksinių žiedų. Nuostolis - apie 11 tūkst. litų.

O Kaišiadorių rajone pirmadienį vakare apie 21.30 val. į neužrakintą Žibavičių kaimo gyventojos namą įsiveržė trys jaunuoliai (du iš jų - kaukėti) ir pareikalavo pinigų. 77 metų moteris pasakė, jog pinigų neturi ir parodė piniginę, kurioje buvo keli centai. Bet tada vienas iš užpuolikų sudavė jai į galvą daiktu, panašiu į pistoletą, bei pagrasino nušauti.

Užpuolikai, atėmę 7 800 litų, dar pagrobė ir alkoholinius gėrimus bei maisto produktus. Nuostolis - 7 960 litų. Nukentėjusioji dėl kirstinės žaizdos galvoje ir smegenų sukrėtimo paguldyta į ligoninę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.