aA
Sekmadienį Panevėžio rajone, Glitėnų kaime esančioje bendrovės „Krekenava“ nuomojamoje grūdų saugykloje rastas žuvusio 19-mečio darbininko lavonas. Pasak policijos, jo buvo ieškoma maždaug parą.
Grūdų saugykloje - vaikino lavonas
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Panevėžio rajono policijos duomenimis, sausio 2-ąją grūdų saugykloje - bokštiniame sandėlyje dirbo trise: 19-metis Tadas A., jo tėvas ir dar vienas darbininkas.

Manoma, kad vaikinas žuvo užlipęs į bokštinį sandėlį minti grūdų. Tačiau nei tėvas, nei kitas bendradarbis nematė, kada jis ten užlipo. Po kiek laiko jie pasigedo Tado. Vyrai tikėjosi, kad jis niekam nieko nepasakęs nuėjo namo (nors jo striukė liko grūdų saugykloje).

Grįžęs į namus Šventupių kaime tėvas sūnaus nerado. Buvo pradėta ieškoti vaikino. Sekmadienį iš saugyklos buvo išleista apie 800 tonų grūdų ir apie 13.30 val. buvo rastas lavonas be išorinių smurto žymių. Spėjama, kad vaikinas užduso grūduose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.