aA
Ukmergės policijai 48-erių moteris uždavė mįslę – teigia, kad buvo išprievartauta iš matymo pažįstamo vyriškio, tačiau atsisako rašyti pareiškimą, kol nebus padaryta ekspertizė. Esą ji pati nelabai ką gali pasakyti, nes buvo neblaivi.
Moteris prašo policijos nustatyti, ar ji buvo išžaginta
© A.Didžgalvio nuotr.

Kaip praneša Ukmergės policija, penktadienio naktį iš ligoninės buvo gautas pranešimas, kad į medikus kreipėsi 48-erių Ukmergės rajono gyventoja, kurią, anot moters, jos namuose išžagino iš matymo pažįstamas vyras.

Ar jis tikrai išžagino ją, moteris negalėjo pasakyti, nes buvo neblaivi – alkotesteriu jai buvo nustatytas 2,4 promilės girtumas.

Rajono gyventoja atsisakė rašyti pareiškimą, aiškindama tuo, kad rašys pareiškimą vėliau, kai sužinos ekspertizės rezultatus. Taip pat ji atsisakė pasirašyti procesiniuose dokumentuose.

Policija pradėjo tyrimą dėl išžaginimo. Jei įtarimai pasitvirtins, vyrui gresia iki 7 metų kalėjimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.