aA
Lenkijoje paaugliai savo laisvalaikį leidžia mėtydami nuo viaduko ant pravažiuojančių automobilių sušalusios žemės luitus. Pasak Lenkijos naujienų agentūros PAP, netoli Zakročymo miesto vos neįvyko tragedija, kai ant pravažiuojančio automobilio nukrito žemės gabalas. Tuo metu mašinoje be vairuotojo buvo moteris su vienerių metų vaiku.
Paaugliai linksminasi nuo viadukų mėtydami sušalusios žemės luitus
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Mazovijos vaivadijos policija vėliau nustatė, jog taip linksminosi pora paauglių.

Laimei, vairuotojas neprarado savitvardos ir skubiai užvažiavo ant viaduko. Paaugliai iš netikėtumo net nepajudėjo iš vietos, kai pamatė atbėgantį vyriškį, kuris perdavė juos policijai.

Abu vaikinai, 14-metis ir 16-metis, naktį praleido areštinėje. Nepilnamečiams gali tekti atsakyti už sukeltą žmogaus gyvybei pavojų.

Tokie paauglių žaidimai Lenkijoje ne pirmiena. Geležinkelininkai dažnai skundžiasi, jog paaugliai apmėto akmenimis pravažiuojančius keleivinius traukinius.

Varšuvoje prieš kelias savaites iš pneumatinio šautuvo jaunuolis šaudė į visuomeninio transporto autobusų ir troleibusų langus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.