aA
Netoli Alytaus rąstus vežęs sunkvežimis kliudė geležinkelio tilto apačią, sutrikdė traukinių eismą, o nukritusios medžius laikiusios metalinės konstrukcijos sumaitojo šalia važiavusį lengvąjį automobilį.
Nelaimė įvyko ketvirtadienio vakarą, kelyje Simnas-Alytus, pranešė Kauno vyriausiasis policijos komisariatas.

Kaip BNS sakė Alytaus kelių policijos pareigūnai, po avarijos ant tilto išsiklaipė geležinkelio bėgiai. Traukinių eismas šiame ruože buvo sustabdytas ir penktadienį.

Pasak pareigūnų, sunkvežimio "Mercedes-Benz" vairuotojas 47-erių metų V.G. į mašiną prikrovė pernelyg daug rąstų, todėl krovinio aukštis buvo keliais centimetrais aukštesnis, nei leidžiama važiuojant po geležinkelio tiltu.

Po smūgio į tilto apačią rąstus prilaikiusios konstrukcijos nukrito ir sumaitojo tuo pačiu keliu važiavusio automobilio "Volkswagen Golf" kėbulą. Lengvosios mašinos vairuotojui buvo sumušta kojos blauzda, jis gydosi namuose.

Pareigūnų teigimu, tai jau antras toks įvykis šioje vietoje nuo praėjusio rudenio. Tada rąstus vežęs sunkvežimis taip pat kliudė geležinkelio tilto apačią. Įvykį tiria Kauno Transporto policijos komisariatas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.