aA
Moteris, kuriai gyvybę išgelbėjo kalinio dovanotas inkstas, ištekėjo už savo gelbėtojo per įspūdingą ceremoniją, nestokojusią rumuniško stiliaus staigmenų. Iškilmes, kuriose 30 metų Diana Moldovan sumainė žiedus su Doreliu Vidicanu (Doreliu Vidikanu), šį savaitgalį rodys Rumunijos TV.
Santuoka
Santuoka
Trejus metus kalėjimo už vagystę gavęs D.Vidicanas pernai laikraštyje atsitiktinai perskaitė D.Moldovan istoriją: atsisakius inkstams, moteris vienuolika metų kentė dializės procedūras. Straipsnyje buvo rašoma, kad neradus tinkamo donoro, ji veikiausiai mirs.

Pasak vyro, tuomet jis pagalvojo, kad galėtų jai išgelbėti gyvybę padovanodamas savo inkstą, ir kreipėsi į kalėjimo vadovybę bei gydytojus, prašydamas leisti jam tai padaryti.

Gydytojams patvirtino, kad kalinio inkstas tinka persodinti, ir moteriai buvo atlikta sėkminga operacija. Vėliau prezidentas nuteistajam suteikė malonę, ir šis išėjo į laisvę.

Pora susidraugavo, o po kurio laiko ėmė vienas į kitą žvalgytis rimčiau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.