aA
Vokietijos muitinė iš varžytinių pardavė lengvąjį automobilį su 10 kilogramų kokaino, antradienį Hamburge paskelbė Muitinės tyrimų biuras (ZFA).
Kokainas
Kokainas
"Chevrolet" markės universalas iš Meksikos į Vokietiją buvo importuotas 1997 metais, tačiau, per patikrinimą rentgeno spinduliais jo viduje aptikus 54 kilogramus narkotikų, jis buvo konfiskuotas. Bet, pasirodo, kad automobilyje buvo dar daugiau narkotikų.

"Programinė įranga, naudota 1997 metais peršviečiant automobilį, nebuvo pakankamai tobula, kad aptiktų likusius 10 kilogramų", - sakė Muitinės tyrimų biuro atstovas Robertas Duetsch'as (Robertas Diučas).

Konfiskuotas automobilis birželio mėnesį buvo parduotas aukcione, o naujasis savininkas bagažinėje aptiko 11 maišelių su baltais milteliais, iš kurių kiekvienas svėrė apie 900 gramų. Vyriškis nedelsiant grąžino muitinei narkotikus, kurių vertė 1997 metais juodojoje rinkoje siekė apie 500 tūkst. eurų (560 tūkst. JAV dolerių).

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.