aA
Buvęs Irkutsko srities Lenino kolūkis, visiškai nugyventas ilgapirščių jo pirmininkų, nuo šiolei vadinsis Vladimiro Putino kolūkiu. Laikraštis "Komsomolskaja pravda" praėjusią savaitę rašė, kad kolūkio vadovybė taip nusprendė pataisyti pašlijusius kolūkio reikalus vildamasi, jog toks garbingas vardas įkvėps žemdirbius našiau dirbti.
Putinas
Putinas
Pasak laikraščio, kolūkiečiai bendrame susirinkime stojo piestu prieš tokį sprendimą, tačiau kolūkio valdyba vis vien pervardijo jį iš Lenino į Putino, o nepatenkintus tuo paprasčiausiai atleido.

Kolūkio pirmininkas, paraginęs "ne rietis, bet kelti nusmukusį kolūkį", nupirko vagoną kukurūzų sėklų laukui, kuriame pernai supuvo visos ūkio morkos.

Bet - ir vėl nesėkmė. Kukurūzai taip ir nepasiekė Putino kolūkio. Kaip vėliau kaimiečiams paaiškino ūkio pirmininkas Aleksandras Samarinas, dėl visko kalti čečėnų separatistai: "Traukinys lyg tyčia riedėjo per Čečėniją. Kovotojai surengė diversiją ir subombardavo visus kukurūzus".

Taigi nei morkų, nei kukurūzų...

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.