aA
Serbijos ministras pirmininkas Zoranas Džindžičius pranešė, kad buvusio Jugoslavijos prezidento rezidencijoje yra daug sprogmenų ir ginklų. "Mes turime žvalgybinės informacijos, kad Miloševičiaus rezidencijoje yra daug šaudmenų, ginklų ir sprogmenų", - spaudos konferencijoje Belgrade sakė Z.Džindžičius.
Slobodano Miloseviciaus trobelė
Anksčiau Serbijos vidaus reikalų ministras Dušanas Michailovičius sakė, kad S.Miloševičių saugantys asmenys yra ginkluoti automatais, keliais kulkosvaidžiais bei granatsvaidžiais.

Z.Džindžičius paragino S.Miloševičiaus asmens sargybinius nedelsiant sudėti ginklus.

Tuo tarpu prie S.Miloševičiaus rezidencijos susirinkę jo šalininkai pralaužė policijos kordoną ir prisiartino prie rezidencijos, kur šiuo metu yra buvęs Jugoslavijos vadovas.

Neoficialiomis žiniomis, šiuo metu su S.Miloševičiumi vedamos derybos dėl taikaus situacijos sureguliavimo.

Taip pat pranešama, kad naujasis Jugoslavijos vadovas Vojislavas Koštunica priėmė grupę asmenų, protestuojančių prieš S.Miloševičiaus sulaikymą. Per šį susitikimą V.Koštunica pabrėžė, kad "dabar, kaip ir bet kuriuo kitu atveju", valstybės valdžia veiks vadovaudamasi teisės principais, gerbdama įstatymus ir Konstituciją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.