aA
Nors šiuo metu Nyderladus apėmusi “Euro 2000” karšinė, tačiau šalies prostitutės tiesiog su nekantrumu laukia, kada pasibaigs visos futbolo aistros, ketvirtadienį pranešė olandų naujienų agentūra ANP.
Europos futbolo čempionato metu potencialūs viešnamių, naktinių klubų ar erotinio masažo kabinetų lankytojai yra tiesiog lipte prilipę prie televizorių arba lieja savo emocijas baruose bei stadionuose.

“Šiuo metu klube varžovais tapo futbolininkai ir mūsų merginos. Atrodo, kad vyrams labiau patinka futbolininkai,” teigė “Kamasutra” klubo vadybininkė.

Amsterdamo Raudonųjų žibintų kvartale verslas taip pat nepagyvėjo.

Mariska Majoor iš Prostitučių informacijos centro sakė, kad savo komandas palaikančių sirgalių antplūdis pakeitė įprastą lankytojų ir turistų srautą.

“Mes matome daugybę žmonių, vilkinčių marškinėliais su savo šalių vėliavomis,” pasakojo ji, pridurdama, kad daugelis jų yra britai – ne patys mėgstamiausi prostitučių klientai . “Jiems arba skauda užpakalį arba jie per daug girti, kad naudotųsi mūsų paslaugomis,” teigė Majoor.

Hagos sekso industrijos atstovai taip pat pripažino, kad „Euro 2000“ čempionatas jų verslui sudavė “stiprų smūgį”.

“Rungtynių metu yra neįtikėtinai ramu. Po rungtynių pradeda plūsti klientai, tačiau vėliau mes visgi priversti uždaryti savo įstaigas,” sakė Hagos viešnamių savininkų atstovas.

Jo teigimu, beveik pusė Hagos prostitučių persikėlė į mietus, kuriuose vyksta “Euro 2000” varžybos, kitos dirba tik dienomis arba yra priverstos atostogauti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.