aA
Trečiadienį Vilniaus mažajame teatre buvo atšauktas spektaklis "Nusišypsok mums, Viešpatie", kuriame vaidina ir aktorius Vytautas Šapranauskas. Žiūrovams pranešta, jog spektaklis neįvyks dėl V.Šapranausko ligos.
Vytautas Šapranauskas
© "Lietuvos žinios"
Išgirdusi šią naujieną publika ėmė juoktis ir piktintis. Buvo aišku, kad žmonės nepatikėjo šia versija, nes praėjusią savaitę dėl to paties aktoriaus kaltės buvo nutrauktas spektaklis "Vyšnių sodas". Tąkart neblaivus V.Šapranauskas negalėjo toliau vaidinti.

Mažojo dramos teatro direktoriaus pavaduotojas Edvardas Čenkus LŽ vakar tikino, jog pastarąsias dienas V.Šapranauskas iš tiesų nemažai gėrė.

Tačiau, E.Čenkaus tvirtinimu, vakarykštis spektaklis "Nusišypsok mums, Viešpatie" neįvyko aktoriui susirgus. E.Čenkus aiškino, kad V.Šapranauskas dar sausio mėnesį patyrė stuburo traumą, dėl to šlubčiojo, jam skaudėjo koją. Vakar aktorius visai nebevaldė kojos, todėl kolegos jį nuvežė į Vilniaus šv. Jokūbo ligoninę.

Pasak V.Čenkaus, ligoninėje V.Šapranauskui "atliktas kažkoks valymas dėl kojos". Po to jis išleistas namo, bet vaidinti jau negalėjo.

Šv. Jokūbo ligoninės priėmimo skyriaus medikai LŽ teigė jokio V.Šapranausko tarp tą dieną atvykusių ligonių nematę.