aA
Balandžio 1-osios rytą, 12 valandą, Vilniuje "The Twins O'Brien" kokteilių bare bus švenčiama "Melagių diena", kurioje vaikų laukia "Nesąmonių muziejaus" atidarymas, "Baltų eilių" ir "Didžiausios melagio" konkursas bei "Atvirkštinių kokteilių" maišymo šou, sakoma pranešime spaudai.
Mr.Vyšniukas
Mr.Vyšniukas
Airiškas restoranas "The Twins O'Brien" šios šventės proga daugiausiai dėmesio ketina skirti būtent vaikams, kurie čia susirenka kiekvieną sekmadienį.

Šios šventės proga vaikai bus mokinami pasigaminti ilgiausią liežuvį, kurs "Baltas eiles", kurias čia pat galės ir padeklamuoti.

Ko gero tai bus vienintelė dieną metuose, kuomet vaikai už melavimą ne tik nebus baudžiami, bet ir galės varžytis dėl "Didžiausio Melagio" titulo. Geriausias melagis namo bus išlydėtas su svarbiu apdovanojimu.

Kiekvieną savaitę vykstančio pieno ir kokteilių šou "Magic morning" vienu svarbiausių herojų jau tapęs barmenas Mr.Vyšniukas, balandžio 1-ajai taip pat paruošė specialią programą vaikams. Sekmadienį jis pademonstruos kaip gaminami atvirkštiniai "Melagių" kokteiliai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.