aA
Antradienį Jeruzalėje nugriaudėjo antras sprogimas, per kurį buvo sužeistas kol kas nenurodytas skaičius žmonių, pranešė policija. Sprogimas įvyko ant šventojo miesto Frenč kalvos, sakė policijos atstovas spaudai. "Yra sužeistųjų, bet kiek - nežinoma", - pridūrė jis.
Jerusalem
Antradienį ryte bomba sprogo netoli žydų prekybos centro Talpioto priemiestyje. Per šį sprogimą, už kurį atsakomybę prisiėmė islamo kovotojai iš "Islamo džihado", buvo sužeisti trys žmonės.

Pasak policijos, pirmasis antradienio sprogdinimas yra panašūs į ankstesnius išpuolius, kuriuos įvykdė palestiniečių kovotojai, pastarąjį pusmetį nuo palestiniečių sukilimo pradžios dažniau rengiantys savo atakas.

Antradienio sprogimai sutapo su Arabų lygos viršūnių susitikimu, kuris vyksta Jordanijos sostinėje Amane ir kurio dalyviai tikriausiai išreikš paramą palestiniečiams.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.