aA
Buvęs Kaliningrado srities dūmos pirmininkas, dabartinis atstovas Rusijos parlamento aukštuosiuose rūmuose Valerijus Ustiugovas kaltina buvusį srities gubernatorių Leonidą Gorbenką jį sumušus, pranešė agentūra "Interfax".
Kaip pranešė sekmadienį agentūrai "Interfax" pats V.Ustiugovas, jis jau nusiuntė oficialų pareiškimą dėl to srities prokuratūrai.

Kaliningrado srities vidaus reikalų valdybos pareigūnai "Interfax" korespondentui papasakojo, kad, pasak V.Ustiugovo, incidentas kilo šeštadienį lėktuve Tu-134, skridusiame iš Maskvos į Kaliningradą.

Pasak V.Ustiugovo, buvęs Kaliningrado gubernatorius lėktuvo salone priėjo prie jo ir "nepaaiškinęs priežasčių", trenkė jam į veidą.

Mačiusieji praneša, kad susipešusius V.Ustiugovą ir L.Gorbenką "vos išskyrė" keleiviai. Lėktuve taip pat buvo Kaliningrado geležinkelio viršininkas Viktoras Budovskis ir srities gubernatoriaus pavaduotojas Anatolijus Chlopeckis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.