aA
Korporacija "Microsoft" išleido naują operacinės sistemos "Windows CE 3.0" versiją. Prie sistemos kaip pridėta patobulintos programinės įrangos, leidžiančios programų kūrėjams geriau "bendrauti" su tinkline įranga ir įvairiais prietaisais.
"Microsoft" atstovų teigimu, naujoji operacinės sistemos versija leidžia kurti programas, kurios valdytų ir pirmines įtaisų funkcijas, ir jų ryšį su internetu.

Su operacine sistema platinama "Platform Builder 3.0" yra integruota aplinka (IDE - Integrated Development Enviroment), leidžianti tvarkyti, kurti ir taisyti programas, rašomas įvairiems prietaisams. "The eMbedded Visual Tools 3.0" programinis paketas, taip pat pateikiamas kartu su sistema, skirtas "Visual Basic" ir "Visual C++" programavimo kalbomis sukurtų programų įvairiems prietaisams tobulinimui.

"Microsoft" teigimu, "Windows CE 3.0" tikslas - nauja operacine sistema pakeisti bevielius telefonus, nešiojamus kompiuterius, skenerius ir kitus prietaisus, naudojančius 32-bitų technologiją, valdančią programinę įrangą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.