aA
Styvenas Kingas gali išleisti dar vieną knygą internete, tačiau prieš tai jis nori išsiaiškinti, ką žmonės apie tai galvoja.
“The Plant” (“Augalas”) yra neužbaigta novelė apie “vynmedį-vampyrą”, kuris perima knygų leidybos kompanijos kontorą ir siūlo finansinį pasisekimą už žmogiškąsias aukas, pristato savo knygą S.Kingas.

Rašytojo asistentas pareiškė, kad novelė gali būti pristatyta internete, tokiu pat būdu kaip ir “Riding the Bullet”, neseniai išleista Kingo “e-knyga”.

Internautai galės perskaityti 50000 žodžių apimties ištrauką interneto svetainėje veltui, tuomet pasiųsti Kingui 1 dolerio čekį ar pašto perlaidą. Šis pasiūlymas galios pirmiesiems 50,000 skaitytojų, kurie galės atsisiųsti visą knygą. Priešingai, negu “Riding the Bullet”, “The Plant” bus galima atsispausdinti.

S.Kingas sumanė šį būdą po vienos gerbėjos kilnaus poelgio - ji perskaitė “Riding the Bullet” nelegaliame interneto puslapyje ir atsiuntė autoriui 2,5 dolerio (apie 10 litų). Ji teigė pasijutusi kalta ir nusiuntė pinigus tiesiai knygos autoriui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.