aA
Besilaukiančią moterį iš Škotijos tiesiog ištiko šokas, kai pažvelgusį į savo dar negimusio kūdikio nuotrauką pamatė Elvio Presley veidą.
Val Cannon ir jos sužadėtinis Richardas Gray'jus buvo abstulbinti, kai pastebėjo rokenrolo karaliaus veido bruožus jų būsimo kūdikio nuotraukoje, padarytoje 4-tąjį Val nėštumo mėnesį.

"Atrodė, kad iš jos įsčių žiūri Elvis," teigė Richardas bulvariniam laikraščiui "The Sun". "Kai nuotrauka buvo padaryta, Val kalbėjo su gydytoja, o aš, žiūrėdamas į nuotrauką, miriau iš juoko." "Tiesą pasakius, iš pradžių aš nepatikėjau, kad toje nuotraukoje galima įžvelgti Elvio veidą ir tik šaipiausi, kai Richardas pasakė, jog jis ten yra. Tačiau dabar aš jį galiu aiškiai matyti. Netgi visi mūsų draugai jį mato," sakė Val.

Šiuo metu pora svarsto, ar savo pirmagimį vertėtų pavadinti Elvio vardu garsiajam atlikėjui pagerbti.

"Mes nežinome kokios lyties bus mūsų kūdikis," teigė Richardas. "Iki šiol mes net negalvojome apie Elvio vardą, tačiau niekada nežinai kaip bus."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.