aA
Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos frakcijos nariai prašo, kad Premjeras dėl žalos ir pavojaus valstybei nebeteiktų Raimundo Palaičio kandidatūros į vidaus reikalų ministrus.
Konservatoriai prašo nebeteikti R.Palaičio kandidatūros į vidaus reikalų ministrus
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Frakcija yra įsitikinusi, kad R. Palaitis ne tik neranda kalbos ir sutarimo su VRM pavaldžiais pareigūnais, bet ir neturi jokios vadovavimo VRM strategijos

"Manome, kad R. Palaitis turėjo atsistatydinti iš VRM ministrų dar sausio 16-ąją, kai, nepaisant turėtos informacijos apie galimus neramumus valstybėje, išvyko į eilinę komandiruotę, kai dėl netinkamų VRM vadovybės veiksmų (piketuotojams prie Seimo buvo leista nesilaikyti įstatymo - numatyto privalomo atstumo prie valstybės institucijų pastatų) buvo sudarytos sąlygos chuliganiškiems veiksmams prie parlamento, padaryta didelė finansinė ir moralinė žala valstybei", - rašoma kreipimesi į Premjerą.

Septynių frakcijos narių teigimu, nebegalima toleruoti ministro viešai sakomų absurdų, kad, policijos pareigūnams mažinant atlyginimus, mažėja nusikalstamumas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.