aA
Kėdainių rajono policijos komisariate nuo ketvirtadienio vyksta bado akcija. Ją paskelbė plėšimu įtariamas 41-erių vyras. Tuo tarpu Rietavo policijos komisariate sulaikytas neblaivus 19-etis penktadienio naktį nusiaubė laikino sulaikymo kamerą.
Kėdainių areštinėje suimtasis paskelbė bado akciją
© DELFI

Policija praneša, kad Kėdainiuose R. D. (g. 1968 m.) badausiąs paskelbė ketvirtadienį, apie 16 val. 30 min. Vyras taip protestuoja, nes, jo manymu, yra nepagrįstai suimtas.

Rietavo policijos komisariate kitokio pobūdžio neramumai vyko penktadienio naktį. Praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio į laikino sulaikymo kamerą už administracinį teisės pažeidimą buvo pristatytas neblaivus E. J. (g. 1990 m.).

Jaunuolis įsisiautėjo ir nuo lubų nuplėšė ir sudaužė šviestuvą, nuplėšė ir sudaužė kameroje buvusią vaizdo stebėjimo kamerą, nulaužė vandens maišytuvo kraną bei sulankstė kameroje esančią kriauklę ir, atsukęs vandens maišytuvo sklendę, vandeniu užliejo kameros grindis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.