aA
Tyrimų komitetas prie Rusijos prokuratūros nepatvirtino informacijos, kad per automobilio apšaudymą Ingušijoje žuvo šios neramios Kaukazo respublikos sporto ir turizmo ministras Ruslanas Balajevas.
Indijoje surengtoje parodoje „Pažink savo armiją“ mergaitė žiūri pro ginklo vamzdį.
Indijoje surengtoje parodoje „Pažink savo armiją“ mergaitė žiūri pro ginklo vamzdį.
© Reuters/Scanpix

"Jau nustatyta, kad Ingušijos sporto ir turizmo ministro R.Balajevo automobilyje nebuvo", - pareiškė agentūrai "Interfax" Tyrimų komiteto prie Rusijos prokuratūros oficialusis atstovas Vladimiras Markinas.

Jo duomenimis, penktadienį maždaug 7 val. 50 min. Ingušijos Malgobeko rajono Srednyje Ačalukų kaime nežinomi asmenys, važiuodami, kaip manoma, tamsiai mėlynos spalvos automobiliu "VAZ-2114", iš automatinio ginklo apšaudė automobilį "Kia".

"Du žmonės, buvę automobilyje, nuvežti į ligoninę, kur vėliau mirė. Jų tapatybės ir įvykio aplinkybės aiškinamos", - pažymėjo V.Markinas.
Jis taip pat pridūrė, kad nusikaltimo vietoje rasta 7,62 mm kalibro šovinių ir jų tūtelių.

Savo ruožtu Ingušijos prezidento patarėjas Musa Plijevas taip pat pareiškė, kad Ingušijos sporto ir turizmo ministras gyvas, pasikėsinimo į jo gyvybę nebuvo.

"Sporto ministras gyvas. Automobilyje, kuris buvo apšaudytas, jo nebuvo", - sakė M.Plijevas agentūrai "Interfax" penktadienį.

Jis pažymėjo, kad tikriausiai automobilyje buvo Ingušijos sporto ir turizmo ministerijos vadovo pavaduotojas Čachkijevas.

"Kol kas mes negalime išsiaiškinti, ar jis nukentėjo", - sakė M.Plijevas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.