aA
Australijos gyvūnų prieglaudos darbuotojai pranešė, kad rastas aštuonių savaičių amžiaus šunytis, kuriam žirklėmis buvo nukirptos ausys ir uodega, patyrė „nenusakoma agoniją”, informuoja „Sky News“.
Australijoje žirklėmis žiauriai sužalotas šunytis
© sky.com nuotr.

Liepos 11 d. Kolio ir Stafortšyro bulterjero mišrūnas Buckley buvo rastas paliktas Australijos Melburno mieste esančios mokyklos žaidimų aikštelėje.

Jis buvo nuvežtas gydyti pas veterinarą ir dabar juos rūpinasi šiaurinėje Melburno dalyje įsikūrusių benamių šunų prieglaudos „Lost Dog’s Home“ darbuotojai.

Prieglaudos vadovė Sue Conrou teigia, kad tai buvo vienas baisiausių žiauraus elgesio su gyvūnais atvejų, kuriuos ji per 23 metus matė šiame centre.

„Darbuotojai verkė“, - dienraščiui „The Moonee Valley Leader“ teigė prieglaudos vadovė.

„Šunyčiui nebuvo suleista nuskausminamųjų, tad jis turėjo sukelti daug triukšmo. Jis turėjo būti neapsakomoje agonijoje“, - teigė S. Conroy.

S.Conroy teigia, kad darbuotojai gydė šunyčio sužalojimus tepalais ir duodavo skausmą mažinančių vaistų ir antibiotikų.

Pasak „Lost Dog’s Home” vadovės, šunytis „kol kas nėra pasiruošęs būti priglaustas“.

„Fiziškai kiekviena dieną jis po truputį sveiksta. Jo klausa nebus ideali, bet jis nėra kurčias“, - aiškino S. Conroy.

„Vis dėlto psichiškai, jis vis dar yra traumuotas ir slepiasi nuo žmonių“, - pasakojo S.Conroy.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.