aA
Trečiadienio vakare, apie 21.30 val. Visagine, Sedulinos alėjoje į parduotuvės „Norfa“ apsaugos patalpas užėjęs 27 metų Eduardas M. užpuolė saugos bendrovės „G4S Lietuva“ 31 metų darbuotoją ir peiliu perpjovė jam ranką. Į pagalbą skubėjęs kitas 32 metų apsaugininkas susilaužė koją. O be jokios aiškios priežasties apsaugininkus užpuolęs narkomanas pabėgo. Ketvirtadienį jis vis dar buvo ieškomas. Abu apsaugininkai paguldyti į ligoninę.
Kvaištelėjęs Visagino narkomanas pasiprašė namų arešto
© DELFI

Pasak Visagino prokuratūros vadovo Genadijaus Jefimovo, Eduardas M. jau seniai žinomas miesto teisėsaugininkams. Nuolat nuo narkotikų apsvaigusiam vyrui kartais paūmėja, pasak prokuroro, „netvarka su galva“.

Tai, kad šis žmogus keistokai suvokia realybę, rodo ir jo šiomis dienomis prokuratūrai parašytas prašymas. Eduardui M., kuriam iškelta byla dėl svetimos banko kortelės panaudojimo, paskirta lengva kardomoji priemonė – nuolatinė registracija policijos įstaigoje. Apsvaigęs narkomanas kreipėsi į prokuratūrą prašydamas šią kardomąją priemonę pakeisti į namų areštą motyvuodamas tuo, kad jam „nuolat tenka važinėti, todėl nėra laiko registruotis“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.