aA
Televizijos kanalai gali prarasti galimybę iki 23 val. rodyti bet kokius meninius filmus, pradedant „Rembo“, baigiant „Merginomis“, pagal laikraštį „Vedomosti“ praneša gazeta.ru. Leidinio manymu, taip teigiama Valstybės Dūmos pirmojo skaitymo metu priimtame vaikų apsaugos įstatymo projekte.
Rusijos Dūma taip pat susirūpino nepilnamečių apsauga
© Corbis

Laikraštis rašo, kad įstatymo projekto autorių nuomone, informacija, kurioje yra necenzūrinių žodžių, kuri skatina narkotikų, alkoholio vartojimą ir rūkymą, azartinius žaidimus, provokuojanti žalotis, motyvuojanti arba leidžianti smurtą ir žiaurumą, gali būti žalinga vaikų sveikatai ir vystymuisi.

Įstatymo projekto autoriai siūlo apriboti tokios informacijos platinimą naktiniu televizijos kanalų eterio laiku. Deputatų manymu, laikas nuo 6 val. ryto iki 23 val. vietos laiku yra prieinamas vaikams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.