aA
Visi smalsieji interneto naršytojai, sumokėję už kibernetinį apsinuoginusios moters šou, buvo ne vieni, galėję jį stebėti. 9-ių ir 6-ių metų moters dukterys gyvai stebėjo bent vieną motinos surengtą šou.
29-ių metų Devonnai Bunch gresia kriminaliniai kaltinimai, bet ne dėl kibernetinės veiklos, o dėl nepadoraus elgesio savo dukrų akivaizdoje. Pirmadienį moteris turėjo pasirodyti vietiniame teisme.

Kaip teigė policijos pareigūnai, už tam tikrą mokestį prieinamame internetiniame tinklalapyje Bunch rengdavo šou, kurių metų apsinuoginusi šokdavo.

Visi mokestį sumokėję interneto naršytojai turėdavo galimybę tiesiogiai stebėti šokančią Bunch bei kalbėtis su ja, teigė detektyvas Michaelas Lugenbealas.

Lugenbealas, taip pat specialios tyrimų grupės, tiriančios su internetu susijusius nusikaltimus, narys, prisipažino, kad tokio pobūdžio internetinės svetainės yra įprastas reiškinys. Beje, Bunch asmeninis tinklalapis buvo nedelsiant panaikintas.

"Jos bendravimas su kitais suaugusiaisiais internete nėra nelegalus," sakė Lugenbealas. "Juk tai beveik tas pats, kaip eiti į vietinį barą, kuriame šoka apsinuoginusios šokėjos. Iš tikrųjų problema slypi tame, kad jos dukterys gali stebėti kas vyksta ir ką veikia jų motina."

Viena iš mergaičių apie savo motinos šou prisipažino savo mokytojai, kuri nedelsiant apie tai pranešė policijai. Detektyvas teigė, kad tėvams nėra draudžiama pasirodyti apsinuoginusiems prieš savo vaikus, tačiau Bunch, atrodo, jau buvo peržengusi padorumo ribą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.