aA
Sekmadienį, gegužės 4 dieną, nuo 10 iki 12 val. „Neringos“ restorane (Gedimino pr. 23) garbaus amžiaus vilniečiai kviečiami nemokamai vaišintis eurokava ir eurotortu, o vaišių metu susitikti ir pabendrauti su Europos Komiteto prie LR Vyriausybės generaliniu direktoriumi ir vyriausiuoju euroderybininku Petru Auštrevičiumi, užduoti rūpimus klausimus apie Europos Sąjungą, teigiama pranešime spaudai.
Kava
Sekmadienio vaišes rengia Vilniaus miesto savivaldybė ir „Neringos“ restoranas, kviesdami visus sostinės ir Lietuvos gyventojus aktyviai dalyvauti referendume ir pareikšti savo nuostatą dėl Lietuvos narystės ES.

Eurokava ir eurotortas – tai dar vienas iš sostinės savivaldybės projektų skatinant gyventojų dalyvavimą referendume dėl ES. Eurotortą parūpins savivaldybė, kava nemokamai vaišins „Neringos“ restoranas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.