aA
JAV prezidentas George'as W. Bushas (Džordžas V. Bušas), Didžiosios Britanijos premjero Tony Blairo (Tonio Blero) nuomone, yra "labai protingas". Kalbas apie tai, kad JAV lyderis inteligentiškumo prasme yra tikras lengvasvoris, T.Blairas pavadino "absoliučiu mėšlu, visiška nesąmone".
G.W.Bush ir T.Blair
G.W.Bush ir T.Blair
© EPA-ELTA
Per interviu JAV žurnalui "Vanity Fair", kurio ištraukas ketvirtadienį citavo Didžiosios Britanijos žiniasklaida, jis pasakė esąs labai patenkintas, kad George'as W. Bushas nėra iš tų, kurie taip įsileidžia į niuansus, kad patys nebežino, ką nori pasakyti.

"Aš kaip tik norėjau pasakyti, kad jis nėra iš tų, kurie filosofuoja, nors tai, tiesą sakant, irgi nėra teisinga, jis tuo užsiima. Tačiau jam apibūdinti geriausiai tinka žodis "tiesmukas". Jis gali labai, labai tiesiai pasakyti, ką galvoja". Jeigu George'as W. Bushas kartą įsitikino, jog būtina ko nors imtis, jis imasi to labai drąsiai ir su pavydėtinu ryžtingumu, sakė T.Blairas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.