aA
Dvylikmetė, "norėdama patirti kas tai yra seksas",mylėjosi su dviem paaugliais. Tokią istoriją vakar buvo galima išgirsti viename is Didžiosios Britanijos teismų.
Policijai ji teigė seksu susidomėjusi po to, kai daugelis klasiokių gyrėsi jau turėjusios seksualinių santykių. Policiją iškvietė dvylikmetės sesuo, susirūpinusi jos elgesiu su vaikinais.

Du pusbroliai, 16-os ir 17-os metų, su kuriais ji mylėjosi, teismo buvo pripažinti kalti už seksualinius santykius su nepilnamete, tačiau lygtinai paleisti vieneriems metams.

Nors mergaitė prisipažino savo valia sutikusi užsiimtu seksu, tačiau tai nebuvo švelninanti aplinkybė, nes pagal įstatymus ji buvo per jauna, kad pati duotų objektyvų sutikimą.

Kita vertus, teisėjas pripažino, kad dvylikmetė atrodo šiek tiek vyresnė, todėl jaunuoliai galėjo pamanyti, kad ji yra panašaus amžiaus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.