aA
Geriausi “Delfi” ir “Veido” portalo skaitytojų komentarai
Kalba netaisyta

Dejas, tiesiai shviesiai, 2001 03 01 07:50

Man gaila tu studencioku, kurie per sesija tik ir galvoja, kaip cia nusirashius. Sutinku, kad daugelyje aukshtuju mokyklu yra nereikalingu dalyku, bet shio straipsnelio autorius, shiaip jau giedantis ditirambus nusirashinetojams, bereikalo teigia, kad nusirashinejami tik tokie dalykai. Nusirashinejami dazniausiai patys kertiniai dalykai.

Man saziningai gaila tu studentu, nes po savo-- metu studiju jie taip nieko gerai ir neishmoksta, zino tik pavirshutinishkai savo profesija, o ateja darbintis ziuri bukom akim.

Ir dar: 100 lt ar daugiau uz egzamina kloja turtingu teveliu atzalos, kurios vietoje to, kad pasedetu prie knygy ar tiesiog paskaitose, prashoka naktiniuose klubuose ar pravazineja dovanotu BMW. Shitiems asmenims nusispjauti del to ar juo kas vertins pagal zinias ar ne, kokie jie bus specialistai, nes vistiek uz NUGARU teveliai.

Bukim atviri nusirashinejimas tradicines sovietines sitemos reliktas, baisesnis uz RuskojeRadio (kaip ne kuriems cia atrodo, kad tai prieshas nr.1). Jei kas moketes uzsienyje puikiai zinote, kad ten nusirashanciuosius iskundzia kiti kolegos.

Lietuvoje sparčiai tobulinamas nusirašinėjimo menas