aA
Ketvirtadienį apie 17 val. 30 min. Vilniaus priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad sostinės Savanorių per. 44 atvira liepsna dega mūrinis vieno aukšto pastatas. Anot įvykio liudininkų, atvykusiems ugniagesiams teko brautis per smalsuolius, susirinkusius pažiūrėti į gaisrą, – tai apsunkino gesinimo darbus.
Vilniaus dangų nudažė juodi gaisro dūmai
© DELFI skaitytojo nuotr.
Pirminiais duomenimis, liepsna apėmė visą namą. Jo stogas greičiausiai padengtas smala, todėl į dangų ėmė veržtis juodi dūmų kamuoliai. Gaisrą gesinti vyko bent 8 ugniagesių ekipažai.

Šiuo adresu registruotos 9 įmonės, tačiau dauguma jų nevykdo veiklos. Pastate įsikūrusi „Cento” parduotuvė ir „Camelia” vaistinė. Gaisras kilo toje komplekso dalyje, kur įsikūrusios nevykdančios veiklos įmonės. Parduotuvė ir vaistinė nenukentėjo.

Kaip DELFI teigė įvykio liudininkas Mindaugas, pastate įsikūrusios trys asocialios šeimos.

19 val.: kaip DELFI teigė įvykio liudininkė Giedrė, gaisras lokalizuotas, ugniagesiai ardo pastato stogą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.