aA
Linksmybėse dalyvavo septyni sekso ištroškę vyrukai, tarp jų – vienas nepilnametis. Plungės rajono policijos budėtojai gavo plungiškės L. A. (gim. 1989 m.) pranešimą, kad ją balandžio 21-osios naktį Žemaičių Kalvarijos miestelyje per išgertuves išžagino keletas vyrų.
Žemaičių Kalvarijoje septyni vyrai surengė sekso orgijų naktį
Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nors akivaizdžių merginos fizinio sužalojimo požymių nėra, jos sveikatos būklę vertina teismo medicinos ekspertai. Būtent dėl šios aplinkybės kol kas pareigūnai apie ikiteisminį tyrimą kalba su „tam tikru rezervu“. Neaišku, ar tai iš tiesų baisus nusikaltimas, ar naktinė orgija Žemaičių Kalvarijoje vyko bendru dalyvių sutarimu.

Jau žinoma, kad V. Mačernio gatvės gyventoja į Žemaičių Kalvariją atvyko ne viena – su drauge. Išsiskyrusio vietinio keturiasdešimtmečio vyriškio troboje nuo vakaro alkoholiniais gėrimais vaišinosi įdomi kompanija – devyni vyrukai ir dvi merginos. Išgertuvėms įpusėjus, viena mergina su dviem vaikinais išvyko atgal, į Plungę. Liko septyni sekso ištroškę vyrukai, vienas iš jų – nepilnametis. Kalbama, kad vyrukai merginą nugirdė, o po to pasinaudojo tuo, kad ji nebepajėgė priešintis.

Prievartautojų skaičius tikslinamas.

Žemaičių Kalvarijoje – miestelyje, mokykloje, parduotuvėse – gyvai aptarinėjamas šis įvykis. Senieji miestelio gyventojai prisimena, kad tokių dalykų Žemaičių Kalvarijoje nėra buvę gal 30, gal dar daugiau metų. Esą tik kartą, prieš kelis dešimtmečius, kažkoks pakelės maniakas sustojo pavežti merginos į Šarnelės kaimą ir ją išprievartavo...

Žemaičių Kalvarijos seniūnas Liudas Gricius, socialinė darbuotoja Asta Pabrėžienė, „Gardų“ bendruomenės pirmininkas Bronius Kleinauskas neslėpė nuostabos dėl neįtikėtino sutapimo. Pasirodo, jog kaip tik tą vakarą, kai viename miestelio namų prasidėjo orgija, jie susirinko pakalbėti su atvykusiu Plungės rajono policijos viršininku Sauliumi Vaičekausku, tyrėju Eugenijumi Palubinskiu ir abiem bažnyčios kanauninkais apie saugios visuomenės kūrimo strategiją, policijos rėmėjų būrio steigimą, kitus rūpimus klausimus.

„Plungės žinios“