aA
Buvęs Jugoslavijos specialiųjų tarnybų darbuotojas Božidaras Spasičius teigia, kad nušalintojo Jugoslavijos prezidento Slobodano Miloševičiaus sūnus Markas nusipirko Rygoje viešbutį ir verslo reikalais nuolat važinėja maršrutu Rusija-Latvija-Lietuva-Armėnija-Botsvana.
Šią informaciją jis pateikė Latvijos žurnalistei Ajai Kugei Belgrade.

Ketvirtadienį A.Kugė papasakojo Latvijos radijui, jog B.Spasičius, persikvalifikavęs iš specialiųjų tarnybų darbuotojo į detektyvus, surinko šiuos duomenis pradėjęs savo naująją veiklą. Anot jo, Markas, kuris savo šviesius plaukus persidažė kaštonine spalva, dabar turįs verslą Rygoje. Jis yra įsigijęs 4-5 padirbtus pasus, su kuriais ir atvažiavo į Latviją, teigia B. Spasičius.

Vis dėlto, kaip jau pranešė BNS, Latvijos valdžia abejoja, kad S.Miloševičiaus sūnus galėtų būti Latvijoje. Per pastaruosius dvejus metus žmogus tokia pavarde į Latviją atvykęs nebuvo.

Latvija yra prisijungusi prie Europos Sąjungos dokumentų, kuriais buvęs Jugoslavijos prezidentas, jo šeimos nariai ir susiję su jo režimu asmenys yra paskelbti nepageidaujamais asmenimis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.