aA
Alytaus kolegijoje vyko jubiliejiniai - penktieji Lietuvos kolegijų šauniausio studento rinkimai. Kasmet iš visos Lietuvos kolegijų studentai atvyksta į Dzūkijos sostinę ir varžosi dėl šauniausio studento titulo. Šiemet šauniausiu studentu tapo Alytaus kolegijos trečiakursis Dainius Motiejūnas, praneša renginio organizatoriai.
Išrinktas šauniausias Lietuvos kolegijų studentas
© Organizatorių archyvas
Šių metų šauniausio studento rinkimų tema – profesijos. Dalyviams buvo parengtos specialios užduotys, susijusios su įvairiomis specialybėmis. Renginio vedėjas – Lietuvos humoro klasikas aktorius Rolandas Kazlas - su studentais buvo nuo pat šio renginio pirmųjų žingsnių dar 2004 metais, ne išimtis buvo ir šie.

Šiais metais rinkimuose dalyvavo studentai iš aštuonių kolegijų: Alytaus kolegijai atstovavo Dainius Motiejūnas, Vilniaus kolegijai – Andrius Digaitis, Utenos kolegijai – Jūratė Karaliūnaitė, iš Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos atvyko Gediminas Vaitkevičius, Marijampolės kolegijos atstovas, Ramūnas Puodžiūnas, atvyko su gausia palaikymo komanda, kuriai atvykti prireikė net mikroautobuso, Klaipėdos socialinių mokslų kolegijai atstovavo Gita Bogužaitė, Šiaurės Lietuvos kolegijai – Kęstutis Mačiūnas, Vilniaus kooperacijos kolegijai – alytiškis Giedrius Lelevičius.

Dalyvių laukė du rungčių etapai. Pirmajame etape buvo keturios rungtys: namų darbai, originaliausia „špera“, „ką aš galiu padaryti, ko kiti negali“ ir dainavimo rungtis.

Paskelbus galutinius komisijos vertinimus, šauniausio Lietuvos kolegijų studento titulas atiteko Alytaus kolegijos trečiakursiui Dainiui Motiejūnui, kuris savo, kaip nugalėtojo, padėką baigė žodžiais: „Aleliuja, vaikai mano!“. Antroji vieta atiteko pagrindiniam Dainiaus konkurentui, vos keliais balsais atsilikusiam nuo laimėtojo, originaliajam Ramūnui Puodžiūnui iš Marijampolės kolegijos, trečiąją vietą užėmė Šiaurės Lietuvos kolegijos studentas Kęstutis Mačiūnas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.