aA
Jamaikoje lėktuvą užgrobęs ir jo įgulą įkaitais laikęs asmuo nuginkluotas, pranešė policija, o Jamaikos vyriausybė nurodė, kad jis pats pasidavė.
Jamaikoje lėktuvo užgrobėjas - suimtas
Pasak Jamaikos informacijos ministro Darylo Vazo, policija "sugebėjo suimti ginkluotą vyrą taip, kad niekas nenukentėjo. Šeši įgulos nariai jau išėjo iš lėktuvo, o užpuolikas jau policijos areštinėje".

Ginkluotas jaunuolis, kurį policija apibūdino, kaip Montego Bėjaus gyventoją, išleido iš lėktuvo visus keleivius, bet dar kelias valandas laikė šešis ekipažo narius Montego Bėjaus Sangsterio tarptautiniame oro uoste.

Ginkluotas nusikaltėlis, Jamaikoje užgrobęs Kanados oro bendrovei „CanJet“ priklausantį keleivinį „Boeing“ lėktuvą, atėmė pinigus iš keleivių, po to juos paleido. Kaip praneša CNN, apie tai papasakojo vienas iš paleistųjų įkaitų.

Manoma, jog nusikaltėlis į lėktuvą įlipo kartu su kitais keleiviais, pateikęs padirbtą asmens tapatybės patvirtinimo dokumentą. Lėktuve pasigirdo šūvis, tačiau apie nukentėjusius nepranešama.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.