aA
Runa HAGALAS simbolizuoja "krušą" ir atitinka Vandenio ženklą. HAGALAS - griaunančių stichinių energijų runa. Žmogus negali kontroliuoti šių energijų. Jeigu į jūsų klausimą iškrito HAGALAS, galite nuleisti rankas, bent jau tam tikram laikui, kol įvykių tėkmė ženkliai nepasikeis.
HAGALAS - apribojimų ir trukdžių runa. Ji simbolizuoja jėgas, kurių negalima kontroliuoti. HAGALAS dažnai iškrinta, kai ruošiamės imtis rizikingos veiklos. Tokiu atveju reikia atkreipi dėmesį į gretimas runas.

Kombinacijoje su FEI arba JERA ji žada galutinę sėkmę, bet reikės daug pastangų ir įtempto darbo. Kombinacijoje su PERS pranašauja netikėtą naudą, pavyzdžiui, laimėjimą loterijoje. Jeigu viena šių runų apversta, prognozė bus negatyvi, todėl reikia vengti rizikos ir avantiūrų.

Kartasi HAGALAS reiškia, kad jūsų ateitis (likimas) šiuo metu priklauso nuo kito žmogaus. Tas "žmogus" gali būti valdininkas ar abejinga jums instancija, todėl informaciją gausite iš "antrų rankų" ar oficialiu pranešimu.

HAGALAS - rimtas perspėjimas, kad dabar nepalankus laikas pradėti kažką nauja. Nebandykite kovoti su likimu ar aplinkybėmis, tik tuščiai išeikvosite jėgas.

Su runomis ISA, NANTIS ar apversta OTILIJA HAGALAS reiškia vėlavimą, trukdžius, kurie bus katalizatoriais permainoms, radikaliai pakeisiančioms jūsų gyvenimiškas nuostatas.

Mantinės reikšmės

Situacija: griovimas.
Iššūkis: priimti Dievą griovėją.
Perspėjimas: nebandykite priešintis.
Nurodymas: nesiekite kontroliuoti situacijos.
Patarimas: reikia paaukoti tam tikras vertybes, kurių bet kuriuo atveju daugiau neprireiks.
Paguoda: turite šansą įgyti daugiau laisvės.

HAGALAS - apribojimų ir trukdžių runa. Ji simbolizuoja jėgas, kurių negalima kontroliuoti. HAGALAS dažnai iškrinta, kai ruošiamės imtis rizikingos veiklos. Tokiu atveju reikia atkreipi dėmesį į gretimas runas.

Griaunamoji HAGALAS jėga susijusi su karmos įniršiu: senos klaidos, įpročiai, susikaupusios mintys priverčia žaibiškai iįsikrauti. Būna taip, kad žmogus kenčia, kenčia, o paskui - pratrūksta. Tai ir yra HAGALAS. Jos veikimas sąlygotas praeities klaidų, negatyvių minčių, iliuzijų, baimių. Iš vienos pusės, vyksta griovimas. Iš kitos, runa atneša išsilaisvinimą. Po HAGALAS siautėjimo žmogus jaučia palengvėjimą. Buvo nemalonu, bet su skolomis atsiskaityta.

Kai veikia HAGALAS, beprasmiška kažką planuoti. HAGALAS reikia pralaukti, kaip yra pralaukiama audra. Pykti beprasmiška, nes mes patys pritraukiame griaunančią jėgą. Šią runą galima apibrėžti kaip Dievo pyktį.

HAGALAS nurodo, kad rizikos faktorius yra labai aukštas. Beprasmiška kažką kaltinti, save taip pat. HAGALAS veikia spontaniškai. Jos neįmanoma sustabdyti.Dievo pyktis tartum didesnis už žmogaus nuodėmes. Problema ta, kad klaidos ilgai nebuvo taisomos. Jos pagimdė daugybę įtampos mazgų, kuriuos HAGALAS perkerta vienu mostu.

HAGALAS poveikis trumpalaikis. Todėl jau po kelių dienų būrimą galima pakartoti.

HAGALAS - radikalių permainų runa. Bet jos poveikis nebūtinai susijęs su kataklizmais, gaisrais, kruvinais konfliktais. Dažnai ji iškrinta, kai prarandamos iliuzijos, kurias žmogus puoselėjo ilgus metus. HAGALAS arba visiškai keičia gyvenimą, arba visiškai keičia tam tikrą programą. Ji išmuša žmogų iš užburto aplinkybių rato, suteikia galimybę atsikratyti stereotipų, įveikti psichologinius štampus.

Tačiau tai pavyksta padaryti tik tuo atveju, jeigu nustojame savęs gailėtis. Šia prasme HAGALAS galima traktuoti kaip pasveikimą per katastrofą. Griovimas - tai visada ir naujos galimybės. Šia prasme HAGALAS gali būti vertinama kaip pozityvus ženklas. Žmogus įgyja galimybę išsilaisvinti ir leistis į naują kelionę.

Kitas dalykas, kad griovimui žmogus instinktyviai priešinasi. HAGALAS - visų pirma yra galinga energija, kurios teisingas supratimas gali labai palengvinti gyvenimą. Tik mūsų ribotumas paverčia tam tikrus reiškinius negatyviais.

Didžiausia problema yra mūsų nesugebėjimas analizuoti situaciją ir pasekmes. Dažniausiai kvailas žmogus kovoja su išmintingu likimu, pyksta ant jo, matydamas jame priešą. O likimas - tai tik griežtas mokytojas, kurio tariamos bausmės turi tik vieną tikslą - tolesnį mūsų vystymąsi.

HAGALAS poveikis atveria tolimas perspektyvas, įgalina pakeisti ne tik taktiką, bet ir strategiją, t.y. radikaliai peržiūrėti tam tikras ilgalaikes programas. ji padeda žmogui atsisakyti senos asmeninės istorijos.

Būrėja Jurga