aA
Lietuvos pasieniečiai sulaikė dvi Latvijos pilietes, bandžiusias nelegaliai įvežti moteriško apatinio trikotažo siuntą. Pakrančių apsaugos pasienio policijos rinktinės pareigūnai Būtingės pasienio kontrolės punkte patikrino maršrutinį autobusą.
Liemenėlė
Liemenėlė
Autobusas vyko iš Latvijos į Lietuvą. Patikrinimo metu nustatyta, kad dvi latvės į Lietuvą vežė pilnus krepšius nedeklaruoto moteriško trikotažo. Kaip pranešė Pakrančių apaugos pasienio policijos rinktinė, 39 metų A. Kozlova ir 47 metų V. Kulabko kontrabanda gabeno 215 moteriškų kelnaičių ir liemenėlių.

Be to, autobuse dar rasta moteriška rankinė su 46-iais moteriško trikotažo gaminiais, tačiau niekas iš autobuso keleivių neprisipažino, kieno tai rankinė.

Abi Latvijos pilietės buvo sulaikytos, kontrabandinės prekės perduotos Būtingės kelio posto muitinės pareigūnams. Moterims gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų.

Pernai Būtingės pasienio kontrolės punkte vieno patikrinimo metu buvo sulaikytos šešios Latvijos pilietės, vykusios į Lietuvą, kurios po viršutiniais drabužiais slėpė 167 vienetus moteriškų apatinių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.