aA
Antradienį apie vidurdienį Rygoje buvo nušautas Kovos su organizuotu nusikalstamumu ir korupcija biuro viršininko pavaduotojo sūnus iš pirmosios santuokos.
Policija kol kas neturi versijų, už ką buvo nužudytas 20-metis studentas. Tai BNS pranešė Latvijos valstybinės policijos atstovas spaudai Kristis Leiškalnis.

Pasak jo, antradienį maždaug 11 val. 30 min. keli užpuolikai dviem šūviais sužeidė vaikiną, kuris mirė greitosios pagalbos reanimacijos automobilyje pakeliui į ligoninę.

Vaikinas buvo nužudytas prie buto, kuriame gyveno, bet K.Leiškalnis kol kas nežino, ar tame bute gyveno ir žuvusiojo tėvas.

Kovos su organizuotu nuskalstamumu biuro viršininkas Leonidas Bogdanovas įsitikinęs, kad vaikino nužudymas nesusijęs su jo tėvo profesine veikla, nors nužudymo motyvai kol kas neišaiškinti. Jis nepatikslino, kurio iš trijų jo pavaduotojų sūnus nužudytas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.