aA
Eismo nelaimėse pirmadienį nukentėjo trys policijos pareigūnai. Visi jie į autoavarijas pateko ne tarnybos metu.
Apie 13 val. Pagėgių savivaldybės Mociškių kaime 26 metų Pagėgių užkardos policininkas Rolandas Druktenis nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio "Volkswagen Golf" ir nuvažiavo nuo kelio bei atsitrenkė į pakelės medį.

Avarijos metu pasieniečiui lūžo abiejų kojų ir rankų kaulai. Jis buvo nuvežtas ir paguldytas į Tauragės ligoninės reanimacijos skyrių.

Tuo tarpu į avariją patekusius du Šalčininkų rajono policininkus iš sudaužyto automobilio teko traukti ugniagesiams.

Apie 22 val. 50 min. Šalčininkų rajone, kelio Vilnius-Lyda 40-ame kilometre 35 metų rajono policijos komisariato viešosios policijos budėtojų dalies policininko vairuotojo Aleksandro Voitenkos vairuojamas automobilis "Audi 100" nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį.

Autoįvykio metu susižalojo vairuotojas ir kartu važiavęs jo kolega, to paties komisariato 25 metų viešosios policijos budėtojų dalies vyresnysis policininkas Gintaras Marcinkevičius.

Iš sudaužyto automobilio sužeistus policininkus ištraukė ugniagesiai.

Manoma, kad avarija įvyko vairuotojui nepasirinkus saugaus greičio.

Šalčininkų rajono policijos komisariato komisaras Marijanas Čapkovskis sakė BNS, kad avarijos metu pareigūnai buvo ne tarnyboje. Automobilis "Audi 100" priklauso A. Voitenkos sesers vyrui.

Nukentėję pareigūnai paguldyti į ligoninę. A. Voitenkai sužalota koja, sumušta krūtinė, G. Marcinkevičiui lūžo nosis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.