aA
Viename Taivanio interneto puslapyje yra žaidimas, kuris leidžia moterims įgyvendinti savo slapčiausias fantazijas – vyrai ten atlieka naminių gyvūnėlių vaidmenį. Moteris gali įsigyti vieną ar keletą vyrų į savo ”kolekciją” bei “pašalinti” nepatikusį vyrą ”užmušdama”.
"Shesay.com"
Tradicinėje Kinijos šeimoje moteris privalo kantriai atlaikyti visus vyro nuotaikų svyravimus, todėl šis žaidimas buvo sukurtas norint ”apversti” tradicinį modelį.

”Žaidimas labai išpopuliarėjo, nes jis visiškai išpildo moteriškas fantazijas – jos gali daryti tai, ko jokiu būdu nedrįstų realiame gyvenime,” – kalbėjo tinklapio ”Shesay.com” vadovas Harry Shiue.

”Prijaukinti” vyrai turi stengtis pelnyti moters palankumą ir pasitikėjimą, kitaip jiems gresia nemalonumai ar net mirtis.

Prieš 8 mėnesius atidarytas interneto portalas jau turi 200 tūkstančių narių ir jame pabuvojo 700 tūkstančių lankytojų.

Dauguma narių yra 16 – 30 metų amžiaus, 40 procentų auditorijos sudaro vyrai.

29 metų pardavėja Chang Hui-ya turi du gyvūnėlius. Ji sakė, kad žaidimas įkvėpė jai drąsos internete pasikalbėti ir pasidalinti paslaptimis su kitais vyrais.

”Aš dabar galiu laisvai pasakyti jam bet ką, net tokius dalykus, kurių aš paprastai savo vaikinui nesakyčiau”.

”Man lengviau būti atvirai, nes aš žinau, kad jie niekada nesužinos kas aš esu ir nesuras manęs, nebent aš pati jiems tai leisčiau”.