aA
Po muzikinių apdovanojimų "Bravo" ceremonijos neblaivus jaunimo grupės SEL dainininkas Egidijus Dragūnas pirmadienio ryto sulaukė Vilniaus 2-ajame policijos komisariate. Čia jis buvo atgabentas už kelių policijos pareigūnų įžeidinėjimą. Jį sulaikiusius policininkus dainininkas išplūdo, išvadindamas gaidžiais bei ožiais.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas
  • Vadino ožiais ir gaidžiais
  • Nemokėjo ankstesnių baudų

    Automobilį BMW vairuojantį E.Dragūną kelių policininkai 4 valandą ryto sustabdė Vilniaus centre esančio naktinio klubo "Muzikinis angaras" kieme.

    Nuo vairuotojo sklido alkoholio kvapas.

    E.Dragūnas neneigė, jog buvo išgėręs, tačiau pūsti į alkoholio tikrintuvą atsisakė. Dainininkas neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo. Policininkams jis aiškino dokumentą palikęs namie.

    Kelių policijos automobiliu E.Dragūnas buvo nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, kur jam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

    Vadino ožiais ir gaidžiais

    Po to E.Dragūnas buvo nugabentas į kelių policiją. Policininkams pradėjus rašyti protokolą, jis pradėjo aiškinti, jog automobilio nevairavo.

    Jį sulaikiusius policininkus dainininkas išplūdo, išvadindamas gaidžiais bei ožiais. Pareigūnus jis plūdo ir nuvežtas į 2-ąjį policijos komisariatą.

    Namo dainininkas buvo išleistas 6 valandą ryto.

    Nemokėjo ankstesnių baudų

    E.Dragūnas sostinės kelių policininkams gerai pažįstamas.

    Neblaivų prie vairo policija jį sulaikė jau ketvirtą kartą. Kiekvieną sykį pareigūnai būdavo išplūstami.

    Dainininkas kelių policijai dar nesumokėjo baudų už ankstesnius pažeidimus.

    Prieš dvejus metus kelių policija buvo nusprendusi atimti E.Dragūno vairuotojo pažymėjimą, tačiau teisme šis sprendimas buvo pakeistas.

    Dainininkas buvo nubaustas 4 tūkstančių litų bauda.

    Kaip SEL muzikos grupės narys bus nubaustas šį kartą, paaiškės trečiadienį.

  • "Lietuvos rytas"