aA
Vilniuje prie merginos priekabiavusiam ir policijai pasipriešinusiam škotų futbolo sirgaliui iš Didžiosios Britanijos teismas už prasižengimus skyrė piniginę baudą. Trečiadienį 37 metų škotui Vilniaus 2-asis apylinkės teismas skyrė 300 litų baudą.
Pinigai
Jis nubaustas už įžeidžiamą kabinėjimąsi prie merginos, pasirodymą neblaiviam viešoje vietoje ir pasipriešinimą policijos pareigūnams.

Kaip BNS sakė įvykio aplinkybes tyrusio sostinės 2-ojo policijos komisariato vadovas Petras Burdelis, škotas prie 16-metės vilnietės kabinėjosi antradienį vakare. Mergina policijai pasiskundė Naugarduko gatvėje buvusi užpulta dviejų neblaivių škotų.

Viena škotą netrukus sulaikė Naugarduko gatvėje patruliavę vienos apsaugos bendrovės ir policijos pareigūnai. Škotas nesidavė sulaikomas ir priešinosi. Tuomet jis buvo surakintas antrankiais ir nuvežtas į policijos komisariatą, kur jam nustatytas 2,25 promilės girtumas.

Antrasis škotas dėl apsinuodijimo alkoholiu buvo nuvežtas į Vilniaus universitetinę greitosios pagalbos ligoninę išblaivinimui, tačiau atsigavęs pabėgo.

Anot P.Burdelio, policijos pareigūnai po teismo sprendimo nubaustą škotą nuvežė į banką, kur jis sumokėjo paskirtąją baudą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.