aA
Per penktadienį vakare Mažeikių rajone kilusį gaisrą gaisrą žuvo trys mažamečiai vaikai ir jų senelis. Kaip BNS informavo Mažeikių Priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, Mažeikių rajone Spurganų kaime sudegė Vytauto Jono Juodeikio medinis gyvenamasis namas.
Gaisras
Gaisras
Per gaisrą žuvo Aurimas Juodeikis, kuriam gegužę būtų sukakę 6-eri metai, Donatas Juodeikis, kuriam gegužę būtų sukakę 5-eri, ir trejų metukų Ernestas Juodeikis. Per gaisrą taip pat žuvo vaikų senelis 63-ejų V.J.Juodeikis.

Ugniagesių teigimu, gavus pašalpas už vaikus gaisro išvakarėse namuose buvo girtaujama. Kilus gaisrui, vaikų tėvas, palikęs vaikus, ėmė ieškoti pagalbos, o vaikų motina buvo išvykusi į Mažeikius.

Ugniagesiai tiria kelias gaisro kilo versijas - girtaujant buvo rūkoma, namuose buvo kūrenamos abi krosnys, be to, nustatyta, kad netvarkingai buvo įrengta elektros instaliacija.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.