aA
Klausimas

Sveikas, Olegai,

nusprendžiau tai parašyti, nes jaučiu, jog tai ima vis labiau mane slėgti. Draugauju su mergina daugiau nei 2 metus, esam pilnamečiai. Tikrai žinau, kad myliu savo merginą, ir žinau, jog ji myli mane (na, bent taip sako. Tačiau kad ir kaip viskas gražu būtų, turim problemų su seksu. Gal labiau reiktų sakyti, kad pats seksas nėra problema, tačiau esam jau ne maži vaikai. Deja, mano merginai nepavyksta manęs įsileisti vidun. Rodos, viskas vyksta išties puikiai, tačiau tik iki tam tikro momento. Atsipalaiduojame visiškai, tačiau jai nepavyksta ir ji kai apie tai bandau pasikalbėti, stengiasi nuo to pabėgti. Aš jaučiuosi tikrai prastai ir suprantu, kad ir jai ne ką lengviau. Iš ties nesuprantu, gal problema manyje, bet esu visiškai su ja nuoširdus, gerbiu jos norus ir tikrai rodos imu kapstinėtis ten, kur nėra ką kapstyti. Prašau parašyti, ką jūs apie tai galvojate. Ačiū.

Atsakymas

Sveiki,

Panašu, kad jūsų mergina gali turėti vaginizmą - įėjimo į makštį spazmą arba tiesiog lytinio akto baimę, dėl ko įsitempia. Jei jai tai problema, gali padėti psichoterapija ar bent seksologinis gydymas. Iš jūsų pusės reikia takto ir pagalbos, net jei kas nors ir patartų jums elgtis su ja jėga - jokiu būdu to nedarykite.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.