aA
Klausimas

Gerb. Irena,

Mano figūra neproporcinga, kūno sudėjimas - kriaušės tipo. Žodžiu, nuo galvos iki klubų - viskas idealu, toliau storos šlaunys, storas užpakalis ir svarbiausia - baisus celiulitas. Man visa tai sukelia klaikų diskomfortą. Ko tik nedariau - pratimai, kremai, specialios kaukės kūno linijoms gražinti, maitinuosi saikingai. Parašykite prašau apie specialius pratimus šioms kūno vietoms - ar galima čia ką iš esmės pakeisti, ir kiek laiko tai užtruktų, ar tektų pastoviai juos daryti? Man 29 metai, ir celiulitas buvo visuomet, tik dabar jis jau labai ryškus. Ar gali padėti body flex? O gal reiktų kreiptis dėl riebalu nusiurbimo?? Atsakykite, prašau. Dėkoju iš anksto.

Sandra

Atsakymas

Jūs turite tikrai problematišką figūrą. Stebuklo tikėtis sunku, bet bandyti tvarkytis reikia.

Savarankiškai sportuojant sau nelabai padėsite. Siūlyčiau susirasti sau tinkamą sporto klubą ir kreiptis pagalbos į trenerį. Sportuodama padedant treneriui, matysite, ką galite pasiekti sporto salėje, o dėl ko kreiptis į plastinės chirurgijos specialistą.

Irena

Kviečiame apsilankyti

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.