aA
Klausimas

Sveiki Olegai,

Galbūt mano klausimas nuskambės keistokai, tačiau nežinau kaip toliau teisingiau elgtis. Prieš pusę metų išsiskyriau su vaikinu. Labai stipriai dėl to išgyvenau, mat jis grįžo pas buvusią žmoną, nors turėjome daug bendrų planų. Tačiau iki šiol manęs nepalieka ramybėje – mat žmona jo visiškai nepatenkina, jis vis ieško manęs. Mes palaikome intymų ryšį, jei galima taip pasakyti…bet ir tiek. Mano jausmai jam yra lygūs visiškam nuliui, bet man patinka daryti tai, ką mes visada darydavom – tenkindavom vienas kito aistras ir fantazijas. Ar tai turėtų būti smerktina? Ar tai gali turėti rimtų pasekmių?

I.

Atsakymas

Gerbiama I,

Gana dažna ir nėra kenksminga sveikatai situacija, kai žmonės atskiria seksą nuo jausmų. Tačiau realybėje tai vargiai ar įmanoma, tiesiog dalis jausmų nueina į pasąmonę ir ten gyvena. Nenustebkite, jei vieną dieną jūsų jausmai prasiverš. Kartais jie prasiveržia iš pradžių kaip nerimas, ar kitokie psichologiniai simptomai. Ypač turint omenyje kad jūs – moteris.

Tačiau kurį laiką galima užsiimti seksu ir nejausti jausmų. Nors mylėtis su jausmais - visai kitas dalykas.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.